Cautare

1433 de rezultate pentru "vali stefan" (3.03 secunde)
In jurul stindardului lui Stefan cel Mare (Broderies de tradition byzantine en Roumanie.
Ale marilor nostri voievozi Stefan cel Mare si Basarab I, Intemeietorul Tarii Romanesti, pe la 1330 ! ... - si de la Hotin-Cernauti pana la Chilia si Cetatea Alba, maxima exptindere teritoriala, maretie inregistrandu-se sub Stefan cel Mare, 1457-1504.
Stefan Mitroi) Cel mai vechi locuitor al municipiului Calarasi este Dunarea. ... Doar ti se pare ca stai de vorba cu un om care se cheama Daniel Stefan sau Sorin Vasilescu, amandoi directori in cadrul Consiliului Judetean, cea care povesteste e de fapt Dunarea.
Stefan Hotopeleanu a participat recent la Targul International Gaudeamus cu produse pe baza de ganoderma, o ciuperca ale carei beneficii pentru sanatate sunt miraculoase.
Anca Lungu si sotul ei Stefan au implinit in a doua zi de Paste doi ani de casatorie, iar stirista i-a scris pe Facebook un mesaj emotionant sotului ei, aflat in arest la domiciliu.
Magda Marincovici) Gheorghea Penea, Stefan Birtalan, Eliza Coman. ... Marele handbalist Stefan Birtalan, campion mondial cu echipa, raspunde si el prezent de sapte ani la intalnirea transplantatilor in semn de recunostinta fata de cel care i-a oferit sansa unei noi vieti, profesorul Irinel Popescu.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita. ... Chimit Stefan Manea.
Prima atestare documentara dateaza din 1395, anul in care regele Ungariei, Sigismund de Luxemburg, inainte de a fi infrant de ostile lui Stefan I Musat la Hindau, emite un act de cancelarie Ante Castrum Nempch.
chimist cercetator Stefan Manea, directorul companiei Hofigal, lucreaza de o viata in domeniul suplimentelor alimentare pentru ca a avut inca de cand era copil convingerea ca daca-i dai organismului vitaminele, mineralele, dar mai ales INFORMATIA subtila pe care plantele o contin, poti mentine corpul intr-o stare de sanatate buna, atat la nivelul fizicului, cat si la nivelul psihicului.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. ... Ma iertati ca nu pot sta mai mult de vorba, dar sunt la petrecerea pentru ziua fetitei noastre, pe care o cheama si Ana", a declarat Stefan Banica jr.
Dar parlamentarii botosaneni, astia noi, nu deschid gura in plen nici daca-i impusti cu sabia lui Stefan cel Mare. ... Dintre toti doar Stefan Baban, acest Stefan cel Mare al politicienilor botosaneni lupta intens, fiindca nu s-a hotarit inca din ce partid sa faca parte in continuare, PRM sau PP.
Stefan Lungu a gatit, in editia 2 "Gatit la costum", sezonul 3, alaturi de Dragos Petrescu, fondator al lantului City Grill Restaurants. Omul de afaceri a adus in bucataria lui Stefan o poveste de succes, dar si rafinament si bun gust.
De cate ori ascult melodia "S-o facem lata!", interpretata, cu talentu-i recunoscut, de Stefan Banica Junior, am o strangere de inima.
Stefan cel Mare. ... Stefan cel Mare - Cal. ... Stefan cel Mare - Bd. Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos.
Stefan cel Mare. ... Stefan cel Mare - Cal. ... Stefan cel Mare - Bd. Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos.
Stefan de 42 de ani din Bucuresti. ... Stefan, care de la aceeasi unitate sanitara a fost indrumat la domiciliu. ... Stefan cel Mare dinspre Calea Floreasca catre bd.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Ilustrativ pentru politica sa de cadre este ca l-a angajat ca specialist financiar pe fostul prim-secretar UTC al judetului Bihor, Viorel Sabau, absolvent al Academiei PCR "stefan Gheorghiu”.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Este vorba de Razvan Theodorescu, pentru Senat, Costica Macaleti, Doina Dretcanu, Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu, pentru Camera Deputatilor, toti de la PSD^PUR, Liviu Cimpanu de la Alianta si Stefan Baban, de la PRM, ambii pentru camera inferioara a Legislativului.
google-analytics.com